Nöjda Kunder

 

 

Referenser

Vad fint elementskyddet blev med den nya färgen! Mycket bättre. Här kommer mitt omdöme 🙂 Jag är så glad att jag kom i kontakt med Thomas, som till skillnad från alla andra snickare jag haft kontakt med, kunde göra mitt elementskydd till sovrummet snabbt och utan tvekan till det bästa priset. Thomas var proffsig och snabb i kommunikationen. Han kom hem till mig och mätte redan samma dag som jag tog kontakt med honom och elementskyddet var klart på mindre än en vecka. När det skett ett missförstånd med färgen så löste Thomas det på ett mycket proffsigt sätt. Jag har bara gott att säga om Thomas och Elementskydd.com, bästa tänkbara service och resultat! Jag rekommenderar alla som planerar skaffa elementskydd att vända sig till Thomas.

/Hanna (Stockholm, Vasastan) 

Jag är mycket nöjd med mina elementskydd efter justeringen och jag betalar fakturan på måndag. Du får gärna använda mig som referens och jag kommer att rekommendera ditt företag till vänner och familj! 'Allting gick väldigt smidigt from det att Thomas kom hem till mig och tog mått och att Dimitri sedan levererade och installerade skydden en vecka senare. När det sedan behövdes göras några små justeringar kom de och hämtade två skydd och återlämnande och installerade dem åtgärdade några dagar senare. Jag är mycket nöjd med det professionella bemötande och den yrkesexpertis som Thomas Zelada står för och jag kan varmt rekommendera hans tjänster till andra kunder. Kvalitén och designen på skydden, som byggs individuellt efter varje element, är av toppklass'.

Lisa Carlström

Kan inte annat än att mycket varmt rekommendera Elementskydd.com.

Thomas är mycket tillmötesgående, trevlig och gör ett fantastiskt jobb (hans kollegor också). Vi beställde två elementskydd och det har verkligen lyft hela lägenheten till det bättre! Kommer garanterat anlita Elementskydd.com fler gånger.

Gustav Carlberg

"Mycket nöjd med elementskydd.com och deras service efter att ha anlitat dem för ett elementskydd i vardagsrummet. Måttagning, beställning och installation gick snabbt och smidigt och resultatet blev bättre än förväntat. Jag kommer glatt att rekommendera elementskydd.com och Thomas till alla som har tankar på att skaffa elementskydd."

Rodrigo Bañares, Vällingby

Hej Thomas Jag är mycket nöjd med de fina elementskydden , bra hembesök med beställning och snabb leverans . Beställde också ett insynsskydd i ett fönster i badrummet , gråmålad klöverplåt, blev verkligen snyggt . Tack ! Med vänlig hälsning,

Eva Skoglund

ELEMENTSKYDD

FÖLJ OSS

KONTAKTUPPGIFTER

Org. nr  559303-6279

Adress  Gösvägen 28,

761 41  Norrtälje

Telefon   08-755 75 55

info@elementskydd.com

Vi använder cookies för att du ska få en obegränsad och användarvänlig upplevelse. Om du fortsätter att använda webbsidan godkänner du vår cookies-policy.