Vilka är vi?

Vårt arbete

Vi har tillverkat elementskydd i över 22 år och vi har därför bland annat otroligt mycket kunskap och erfarenhet bakom oss vilket har gjort oss ledande inom branschen. Verksamheten började i en liten verkstad i Stockholm och efter många fantastiskt bra år med mycket hårt arbete och slit så har vi nu en stor och fin verkstad i Norrtälje.

Med våra elementskydd kan du gömma fula element och skapa en elegant atmosfär som sammanför och fullbordar din inredning. Välj mellan 12 modeller i 4 olika material.
Vilken modell du än väljer så får du ett högkvalitativt elementskydd som ger ett exklusivt och läckert lyft i ditt hem. Vi tillverkar även fönsterbänkar i trä och kan även demontera befintliga vid montering av nya.

Vi tillverkar enbart skräddarsydda elementskydd och har därför varken färdiga produkter på lager eller några fasta priser. 

Leveranstiden varierar beroende på hur många beställningar vi har. För tillfället kan våra elementskydd förväntas levereras mellan 5-7 veckor från beställningsdagen.

Vi jobbar med både företags och privatkunder och levererar över hela landet

Vår designprocess

Vi utför våra arbeten med stor noggrannhet; kvalitet är något självklart för oss då vi ser våra kundrelationer ur ett långsiktigt perspektiv.

Vi jobbar med både företags och privatkunder.

Beställning

All kontakt och beställning sker via mejl.
För att få ett prisförslag behöver ni inkomma med mått på önskat elementskydd samt med vilken modell ni önskar få ett pris på.
Om du är osäker på vilken modell som passar ditt hem bäst finns det bilder med inspiration på vårt Instagram konto.

Måttagning & Design

Vi erbjuder även hembesök för måttagning och rådgivning till en kostnad på 1.000 kr som betalas under besöket, om ni beställer elementskydd så dras det av på första fakturan.

Under hembesöket diskuterar vi först detaljer för att sedan kunna göra en skiss med mått.
En offert skickas samma vecka som hembesöket. Så fort offerten har godkänts, med personuppgifter, så ställs man på kö som vi hanterar i turordning.

Tillverkning & Leverans

Sedan tillverkar och målar vi elementskydden i vår egen verkstad. Ungefär 6-8 veckor efter beställning får du ett förslag på ett leverans,
-monteringsdatum.
Enligt överenskommet kommer vi och levererar och monterar elementskydden. Efter leveransen skickas en faktura som betalas vid fakturering.

Vår verkstad

Vi tillverkar, leverar och monterar snygga och praktiska elementskydd efter kundens önskemål. Vi gör även fönsterbänkar i trä och kan demonsterar befintliga vid montering av nya.

Med ett elementskydd döljer du de fula och ointressanta värmeelementen, samtidigt som rummet får ett lyft.

Ett snyggt utformat elementskydd framhäver det vackra i bostaden samtidigt som det dekorerar; i sortimentet ingår klassiska mönster och stilrena modeller i flera utföranden.

Våra kära kunder

Recensioner

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.