Stor Kompetens och Kreativitet

Vi tillverkar,

levererar och monterar snygga och praktiska elementskydd efter kundens önskemål. Vi gör även fönsterbänkar i trä och kan även demontera befintliga vid montering av nya.

Vår Designprocess

Vi utför våra arbeten med stor noggrannhet; kvalitet är något självklart för oss då vi ser våra kundrelationer ur ett långsiktigt perspektiv.

Material

Material som vi använder för tillverkning av elementskydd är MDF, ek, björk, furu mm.

Design

Det finns olika sorters fötter, ben och gavlar som också går att kombinera med någon av våra fönsterbänkar, allt förberett och försett med specialbeslag.

Bygga

Våra elementskydd är skräddarsydda till de element ni vill dölja. Vi erbjuder hembesök inför måttagning och lösningar för enkel tillpassning.

Vår Verkstad

Med ett elementskydd döljer du de fula och ointressanta värmeelementen, samtidigt som rummet får ett lyft. Ett snyggt utformat elementskydd framhäver det vackra i bostaden samtidigt som det dekorerar; i sortimentet ingår klassiska mönster och stilrena modeller i flera utföranden.

Projekt

Klienter

Hör Av Dig!

FÖLJ OSS

KONTAKTUPPGIFTER

Org. nr   640409-3731

Adress   Sjödalsbacken 3C

141 61 Huddinge

Telefon   070-2097602

info@elementskydd.com

Vi använder cookies för att du ska få en obegränsad och användarvänlig upplevelse. Om du fortsätter att använda webbsidan godkänner du vår cookies-policy.